divendres, 8 d’abril del 2016

XERRADA " QUE ES LA DESPROPORCIONACIÓ BIOLÒGICA"

XERRADA  " QUE ES LA DESPROPORCIONACIÓ BIOLÒGICA"

21 d'Abril a les 19h.


FORMACIÓ EN DESPROGRAMACIÓ BIOLÒGICA

¿T’agradaria aprendre la teràpia biològica amb més projecció de futur en aquest moment?
Curs de Formació en Desprogramació Biològica per introduir-te, explorar i practicar la Desprogramació Biològica com un model de canvi en la teva vida.

QUÉ ES LA DESPROGRAMACIÓ BIOLÒGICA?

Avui sabem que tota dolència, sigui física o mental té un origen emocional.
Consisteix en trobar el sentit Biològic que provoca el malestar i el conflicte emocional que hi ha darrera d’aquest. La veritable resposta a aquesta dolència la trobarem en el nostre inconscient. Es per això que davant de una situació que ens desestabilitza, el inconscient ens envia símptomes de diverses formes: malestar, malaltia o dolor físic o emocional i bloquejos.
Es així com el inconscient ens protegeix emocionalment, ja que a nivell conscient posem la nostre atenció en el símptoma i no en la causa de la emoció.
Al fer conscient i alliberar la emoció oculta, el malestar remet i el cos sana.

OBJECTIUS

Aquest curs es centra en els conceptes bàsics sobre la Desprogramació Biològica i el funcionament del inconscient. Amb aquesta finalitat es realitza un complet y profund treball sobre cada participant per a comprendre, a través de la experiència el funcionament del inconscient humà per a activar tots els recursos reals i potenciar de que disposa cada persona.